Ημερήσια Σχολική Εκδρομή στη Μαρώνεια

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι έχουμε την πιο δελεαστική πρόταση για την ημερήσια εκδρομή των μαθητών του σχολείου σας στην μαγευτική Μαρώνεια, την θαυμαστή αρχαία πόλη της Θράκης μας!

Εκεί σας περιμένει η ιστορία και ο πολιτισμός αλλά και ένας ασφαλής χώρος για τους μαθητές σας, οι οποίοι μπορούν να παίζουν και να απολαύσουν μια όμορφη μέρα με δραστηριότητες και αθλοπαιδιές, στο όμορφο περιβάλλον των Πέτρινων Κατασκηνώσεων Μαρώνειας.

Εφόσον οι μαθητές φτάσουν με ασφάλεια στην Μαρώνεια οι εκπαιδευτικοί θα αναλάβουν την ξενάγησή τους αρχικά στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ιμέρου και στη συνέχεια στον αρχαιολογικό χώρο Μαρώνειας, με επισκέψεις στο Αρχαίο Θέατρο Μαρώνειας, την Ρωμαϊκή Πύλη του Αδριανού, το ονομαστό Ψηφιδωτό και σε άλλα σημεία του αρχαιολογικού χώρου.

Ακολούθως περιμένουμε να καλωσορίσουμε εσάς και τους μαθητές σας στις εγκαταστάσεις των Πέτρινων Κατασκηνώσεων Μαρώνειας. Ειδικοί εκπαιδευτές θα ασχοληθούν μαζί τους και θα τους βάλουν σε ένα ευχάριστο πρόγραμμα ημερήσιων δραστηριοτήτων που θα περιλαμβάνει παιχνίδια, αθλητικές δραστηριότητες, εικαστικά κ.λ.π. 

Το μεσημέρι μπορούν εφόσον το επιθυμούν να γευματίσουν στην τραπεζαρία των κατασκηνώσεων σε μια άκρως συμφέρουσα τιμή με πλήρες γεύμα που θα περιλαμβάνει κυρίως πιάτο, σαλάτα και φρούτο εποχής. Το απόγευμα θα δοθεί αποχαιρετιστήριος μπουφές και οι μαθητές ασφαλείς θα επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Βοηθήστε μέσα στην εποχή της κρίσης και τα παιδιά να περάσουν μια ευχάριστη και δημιουργική μέρα, σε ένα περιβάλλον ασφαλές και μοναδικής ομορφιάς, με ένα πρόγραμμα το οποίο θα τους χαρίσει γνώσεις και ψυχαγωγία, γνωρίζοντας την όμορφη και λατρεμένη γη της Θράκης σε έναν οικισμό γεμάτο ιστορία και πολιτισμό.

Εμείς θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για να απολαύσουν την θαυμάσια αυτή εμπειρία.