Παιδικές Κατασκηνώσεις

Παιδική Κατασκήνωση

Στην παιδική κατασκήνωση συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-12 ετών, που κατανέμονται σε ομάδες με βάση την ηλικία και το φύλο τους και κοιμούνται σε απόλυτα ασφαλείς πετρόχτιστους θαλάμους κατά ομάδα, μαζί με τον ομαδάρχη ή την ομαδάρχισσα τους.

Παιδική Κατασκήνωση

Η κατασκήνωση δίνει την δυνατότητα στο παιδί να έρθει κοντά στην φύση, που τόσο του εχει στερήσει η ζωή στη σύγχρονη πόλη. Επίσης, αποκτά την ευκαιρία να γνωρίσει τον πολιτισμό και την παράδοση της ιδιαίτερης αυτής περιοχής, με γνώμονα ότι ο πολιτισμός αποτελεί σίγουρη και αποτελεσματική μέθοδο μάθησης. Η αγάπη και η γνώση για το παιδί σε συνδυασμό με την πολυετή και εγγυημένη εκπαιδευτική εμπειρία των υπευθύνων, αποτελεί εχέγγυο για μια πετυχημένη κατασκήνωση.

Η Πέτρινη Κατασκήνωση Μαρώνειας προσφέρει προστασία, αγάπη, οικογενειακή θαλπωρή, προσωπική γνωριμία και κοινωνικοποίηση, φροντίδα για κάθε παιδί, άμεση επαφή και έγκυρη ενημέρωση γονέων, ποιοτική διατροφή, καθαριότητα.

Παιδική Κατασκήνωση

Παρέχει στα παιδιά που συμμετέχουν ποικιλία προγραμμάτων που περιλαμβάνουν: Αθλητισμό, Εικαστικά, Θέατρο, Μουσική, Παιχνίδια, Χορό, Θάλασσα, Περιπέτεια, Παράδοση αλλά και πρωτοποριακή εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος εμψύχωσης ομάδας, μέσα απο το βιωματικό εργαστήρι «το παραμύθι σαν μέσο ψυχολογικής προσέγγισης»

Παιδική Κατασκήνωση

Ελπίζουμε να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά αξίες πανανθρώπινες όπως: Αγάπη για την φύση και το περιβάλλον, αυτάρκεια, επικοινωνία, συνεργασία, δημιουργία και υποσχόμαστε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συνεχίσουμε να βάζουμε κάθε χρόνο τον πήχυ ακόμα πιο ψηλά.

Εσείς απλά... ΕΜΠΕΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ!

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ - ΚΟΛΥΜΠΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Η μεταφορά των παιδιών από και προς την παραλία πραγματοποιείται με υπερσύγχρονα κλιματιζόμενα λεωφορεία της εταιρίας. Τα παιδιά κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην παραλία και της κολύμβησης επιβλέπονται από τους ομαδάρχες και από πτυχιούχο ναυαγοσώστη.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Ώρες επισκεπτηρίου: Κάθε Κυριακή 11:00 - 13:00 και 18:00 - 20:00

Για την αρμονική προσαρμογή των παιδιών, στην ομαλή λειτουργία του προγράμματος της κατασκήνωσης και την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, ζητάμε τη συνεργασία σας στην τήρηση των κανόνων της κατασκήνωσης.

Τα στελέχη της κατασκήνωσης παρακολουθούν και φροντίζουν προσωπικά το κάθε παιδί και επικοινωνούν ΑΜΕΣΑ μαζί σας σε κάθε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο ή μόλις διαπιστωθεί ανάγκη του παιδιού να μιλήσει μαζί σας.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Α' ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 1 Ιουλίου - 15 Ιουλίου 2015

ΚΑΛΥΨΗ ΘΕΣΕΩΝ

Η δήλωση συμμετοχής των παιδιών, ως προς τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου, παρακαλούμε να γίνεται με υπευθυνότητα από τους γονείς, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.  Έτσι, μια πρόωρη αποχώρηση ενός παιδιού αφενός μεν δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα του και αφετέρου στερεί την ευκαιρία της κατασκηνωτικής ζωής από κάποιο άλλο παιδί.